Зворотній дзвінок

ЛЕГКА ОПЛАТА ЗРУЧНИМ ДЛЯ ВАС СПОСОБОМ

Більше не треба відкладати покупку якісних меблів для дому «до кращих часів»! Живіть тут і зараз, насолоджуючись комфортом та затишком без шкоди для свого бюджету.

Оплачуйте перевіреними та безпечними способами. Купуйте у розстрочку до 25 платежів. Оплачуйте не всю суму, а лише перший платіж.

Варіанти оплати:

  • Готівкою або через термінал у наших салонах;
  • У касі відділення будь-якого банку або через додаток;
  • Безготівкова оплата з ПДВ;
  • Через послугу “Оплата частинами” від Приватбанк. Процентна ставка за кредитом становить 0,01%. Строк кредитування: від 1 – до 4 міс.
  • Через послугу “Миттєва розстрочка” від Приватбанку. Процентна ставка становить 1,9% на місяць. Строк кредитування: від 1 – до 24 міс.

Вам не потрібно спеціально їхати до банку. Оформити послуги з розстрочки можна у нас в шоу-румах.

Мінімальна передоплата при замовленні меблів – 30% вартості замовлення, прораховується індивідуально. Доплата – при отриманні меблів. Вам не потрібно буде вносити повну вартість за товар, доки ви не побачите його наживо.

Ви маєте можливість повернути куплений товар протягом 14 днів з моменту оплати. Для того, щоб здійснити повернення, вам потрібно звернутися до нас через будь-який зручний вам спосіб (дзвінок за номером на сайті, через менеджера з продажу або завітати в шоу-рум).

Обмін або повернення товарів здійснюється за рахунок клієнта згідно діючих тарифів.